Over ons

Judith van Wijk is in 2008 begonnen met figuurzagen. Ze had ooit op de middelbare school 5 eendjes gezaagd, die kwam ze weer tegen en dacht:
'Oh ja, dat vond ik toen best leuk om te doen.'
Dus via marktplaats is een figuurzaag in huis gehaald. Die is letterlijk afgezaagd, hij doet het niet meer.

In het begin zaagde ze alleen voor zichzelf en familie maar toen haar huis vol stond, is ze begonnen met kerststallen te verkopen in de vriendenkring. Dit bleek een succes, meer dan 20 kerststallen mocht ze toen maken voor derden. En zo is het begonnen.

Op 1 april 2012 is Goed Hout ingeschreven bij de KvK en werd er een Facebook-pagina aangemaakt. Om wat meer bekendheid te krijgen bedacht Judith een actie:
22 houten dieren voor 20,- mits de pagina geliked en gedeeld werd.
Dit werd massaal gedaan, de actie heeft 5 dagen op facebook gestaan en moest toen verwijderd worden, wegens het enorme aantal bestellingen. Judith is toen meer dan 4 maanden bezig geweest om meer dan 2000 dieren te maken en te versturen. Maar het doel was bereikt: de pagina had opeens veel meer volgers, Goed Hout werd een begrip en uiteindelijk heeft Judith besloten haar 'gewone' baan op te zeggen en zich volledig op Goed Hout te richten.
Haar vaardigheid, creativiteit en liefde voor het hout spat van de producten af en zorgt voor steeds weer nieuwe ontwerpen, al dan niet aangedragen door jullie. Met grote regelmaat komen er nieuwe producten bij.

In december 2019 is Judith te gast geweest bij Wooninspiraties, op RTL4 (zie filmpje). In december 2020 is er een interview met Judith geplaatst in 'de Gelderlander'.
Dat Goed Hout zo bekend zou worden had Judith nooit durven hopen, maar het is een droom die werkelijkheid geworden is!