Workshops

Workshops Workshop

Lijkt het je leuk om zelf een leuke creatieve en gezellige workshop figuurzagen te volgen en iets moois van hout te maken met je handen? Dat kan! In het atelier in Rheden krijg je 5 uur lang de beschikking over een elektrische figuurzaag (Hegner), zoveel hout als je nodig hebt en natuurlijk de professionele begeleiding van Judith. Wat je graag wilt maken mag je zelf bepalen, samen wordt gekeken naar wat haalbaar is!
De kosten bedragen 129,- en is volledig inclusief, dus inclusief gebruik apparaten, gebruik materiaal, koffie/thee met lekkers en een uitgebreide lunch rond 12:30. 
De workshop wordt regelmatig gegeven. De dag zelf duurt van 10:00-15:00. Je kunt je hiervoor hieronder aanmelden. De workshop gaat altijd door, ook al ben je de enige, en bij 6 aanmeldingen zit de workshop vol.Bedrijfsuitje

Met je team een dag creatief bezig zijn, zien wat er uit je handen kan komen, mooie houten creaties maken en verrast worden door je eigen creatieve vaardigheden en die van je collega’s!
Dat staat je te wachten wanneer je een bedrijfsuitje bij Goed Hout hebt! Je bent de hele dag onder de pannen, je krijgt een heerlijke luxe lunch aangeboden en ‘s middags ga je voldaan weer naar huis.
Bedrijfsuitjes kunnen gereserveerd worden door contact op te nemen met Judith via de mail (info@goedhoutfiguurzagerij.nl).
Het te maken product wordt vooraf in overleg besloten. Voorbeelden zijn een levensgrote puzzel maken van jullie logo, een reclamebord maken voor jullie bedrijf, maar ieder voor zich iets maken voor op het bureau is ook een keer gevraagd. Er zijn ontelbare mogelijkheden!Kinderfeestje

Een creatief uniek en origineel kinderfeestje organiseren zonder dat je huis er na afloop uitziet alsof er een tornado doorheen geraasd heeft? Dat kan!
Judith organiseert ook workshops voor kinderen (minimale leeftijd 9 jaar). In overleg met jou wordt het programma vastgesteld.
Kinderfeestjes worden in principe op woensdag middag gehouden van 13:00-16:00. Er is plaats voor maximaal 6 kinderen (vanaf 12 jaar is een groep van 8 mogelijk).
Uiteraard mogen de kinderen alles wat ze gemaakt hebben mee naar huis nemen!
Neem contact op om je wensen aan te geven. € 35,- per persoon (info@goedhoutfiguurzagerij.nl).

 
Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

99,00

prijs voor 1 persoon; bestel dit artikel zoveel keer als er personen komen......

Kinderfeestje

Kinderfeestje

35,00

prijs voor 1 kind; bestel dit artikel zoveel keer als er kinderen komen.....

Workshop

Workshop

129,00

Prijs is per persoon......